Skip to main content

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-00874

Kedvezményezett neve: Szendrei Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Napelemes rendszer telepítése a Szendrei Kft.-nél

Támogatás összege: 5.996.760 Ft

Támogatás mértéke: 55%

Projekt fizikai befejezésének tervezett dátuma: 2021.03.31

Projekt tartalmának bemutatása:

A Szendrei Kft, fodrászcikkek, kozmetikumok, műkörmös alapanyagok és az ezekhez kapcsolódó bútorok és gépek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik immár 19 éve. Cél a folyamatos fejlődés, ezért vevőik igényeihez alakított, rendszeres akciókkal és állandóan bővülő választékkal várják a szakmai és lakossági vásárlóikat.

A beruházás a vállalkozás fejlődését segíti, hiszen a hatékony működést szolgálja a saját villamosenergia-fogyasztás közel 99,15%-nak kiváltását célzó napelemes rendszer telepítése.

A fejlesztés célja egy 32,45 kW teljesítményű napelemes rendszer beszerzése és telepítése Eger, Tárkányi út 21/C sz. alatt. Beszerzésre és üzembe helyezésre kerül 118 db SunTech 275W napelemes rendszer Fronius Symo 15.0-3-M inverterrel, amellyel a cég saját villamosenergia-fogyasztásának majd 100%-át kívánják kiváltani.

Megtörténik a támogatott napelemes rendszer beszerzése, telepítése, a kapcsolódó szerkezeti- és tartóelemek beszerzése és telepítése, az épület elektromos rendszeréhez, illetve a hálózathoz való csatlakozáshoz és a műszakilag biztonságos működéshez szükséges elemek beszerzése és ezek kiépítése, mérő- és szabályozó berendezések beszerzése és felszerelése.

A projekt hozzájárul stratégiai célok eléréséhez; növeli a gazdálkodás eredményeit és hozzájárul atevékenység hosszú távú fenntarthatóságához.