Skip to main content

Elindult új oldalunk

Reméljük, hasznos információkat fog találni rólunk

PROFESSZIONÁLIS

KOZMETIKAI TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN

PROFESSZIONÁLIS

SMINKES TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN

previous arrow
next arrow
Slider
Válasszon kiemelt márkaink közül, hogy kimagasló minősítésű alapanyagokból készült, megbízható termékekkel dolgozhasson!

6.ZERO Termékcsalád

KUTATÁS, INNOVÁCIÓ, TECHNOLÓGIA.

Lépjen be a fodrászat új korába: ezáltal a jövőben találhatja magát a 6.zero forradalmi, professzionális termékei révén. HAT TERMÉKKATEGÓRIA, ZÉRÓ KOMPROMISSZUM.Engedje, hogy a forradalmian aktív összetevők és fejlődő formulák lenyűgözzék. Mindez a minőségi nyersanyagoknak, az egyedi és mámorító parfümillatnak, valamint a meglepően modern és esszenciális csomagolásnak köszönhető. A 6.ZERO egyesíti a megbízhatóságot a technológiával annak érdekében, hogy az összes típusú haj szükségleteit kielégítse, ragyogást és egyediséget biztosítva azoknak. Megfelelő eszközként szolgál minden fodrász számára ahhoz, hogy egy olyan innovatív, technológiai ajánlatot tudjon bemutatni és biztosítani a vendégek számára, mely mindemellett egyediséget biztosít a természetes, finomított, értékes összetevőknek köszönhetően. Bölcs és tökéletes alkímia a tudomány és a természet között, az innováció és a tradíció között, a múlt és a jövő között, amely végül minden nő tökéletes hajról dédelgetett álmát valóra váltja.

K-Time Termékcsalád

KUTATÁS & INNOVÁCIÓ A K-TIME TERMÉKCSALÁDBANKutatás, innováció és a jólét azok a pillérek, melyek köré összpontosul a K-time által is szorgalmazott Trichológiai kiválóság gondolata: a márka filozófiájában a fodrász szalon a szépség temploma, egy titokzatos hely, ahol a minőség és a leginnovatívabb technológia kiemelkedik a folyamatos tökéletesség utáni kutatásban.

A MINŐSÉG FILOZÓFIÁJAA K-time számára a hajápolás kizárólag az értékes alapanyagok felhasználásából ered, melyeket a szépség és egészség ceremóniájához szükséges funkcionális aktív és hasznos összetevők különböztetnek meg. Ahhoz, hogy a K-time a Trichológiai szektorban kiemelkedjen és élen járjon szükséges a tökéletességre való törekvés: a kutatás úttörő megközelítése ami serkenti azt, hogy a márka folyton új utakat járjon be, anélkül, hogy elvesztené a tradicionális kozmetika erejével kapcsolatos szemléletmódot.

Alphea Termékcsalád

Értékes összetevők és innovatív technológia, melyek fokozzák az arc és test szépségét. Az Alphea egy kozmetikai szakértők számára szóló márka, mely nélkülözhetetlen partner a szépségiparban dolgozó személyek számára. Tudományos kutatás és a természetben előforduló jótékony összetevők kombinációjával az Alphea egy olyan termékskálát sorakoztat fel, mely célzottan javítja, megóvja az epidermiszt: minden bőrtípus esetében példátlan egyensúlyt teremt, osztozva mindazokban az értékekben, mely a tradicionális olasz kozmetikában gyökeredzik.

Alphea: mely a szépség univerzális kifejezésének megőrzése céljából született

A gondosan elkészített tanulmány a bőr morfológiájáról és jellegzetességéről, a többéves tapasztalat a kozmetikai szektorban, értékes és hatékony aktív összetevők: az Alphea a kozmetikai szakemberek ideális társa, melyek mindig mellettük állnak, hogy adományozzák és egyúttal megvédjék a szépség egyetemes nyelvét.

A legmodernebb kutatások célja, hogy javítsa és megőrizze a bőr egészségét és kinézetét olyan speciális programokon keresztül, melyek minden szükségletet kielégítenek: arc és testkezelő készítmények, minden bőrtípusra ideálisak és kiegyensúlyozott, egységes eredményt garantálnak, melyek a modern kozmetikai technológia által alkotott formulák.

Keune Termékcsalád

A fodrászok világszerte igénylik a csúcsminőségű, divatos hajápoló termékeket. A kizárólag fodrászok számára felülmúlhatatlan minőségű termékek gyártása elérhetővé tette számunkra a fejlődést és növekedést egy hazai cégből egy globális szervezetté. 85 év alatt, mióta tevékenykedünk a KEUNE mindig elkötelezett volt az elegancia, a kreativitás és a korabeli haj divat mellett.

Ezek a szervezeti irányelvek bebizonyították, hogy lehet nagyon sikeresnek lenni. KEUNE gyorsabban növekszik, mint valaha. KEUNE termékeket világszerte exportáljuk, és büszkék vagyunk, hogy több, mint 10.000 fodrász használja a mi felsőkategóriás professzionális hajápoló termékeinket a szalonjában.

KEUNE-nél, mi 100%-ig elkötelezettek vagyunk a folytatásban, mint CÉG aki a ‘Hajfodrászat Művészete’-ért kiáll.

Carin Termékcsalád

Célunk, hogy Magyarországon megismertessük és megkedveltessük a fodrász társadalommal ezeket a kiváló termékeket, amelyeket már annyi országban használnak nagy megelégedettséggel. Reményeink szerint a CARIN hazánkban is széles felhasználói körre talál.
Mindent elkövetünk, hogy Ön is a lehető legjobb vélemménnyel legyen a termékcsalád minden tagjáról, és a termékek mellé a rendszeres akcióknak köszönhetően egyéb kellékekre, eszközökre is szert tegyen.

Berrywell Termékcsalád

BERRYWELL® –új, modern, professzionális márka. Újfajta termékeivel, és a következetesen gyakorlati indíttatású áruválasztékával az új BERRYWELL® egy tökéletes választás a fodrászok számára.